Left Mit dem Einkaufen fortfahren
Ihre Bestellung

Entfernen

O NAS

Od nekdaj radi potujemo po svetu in preizkušamo nove okuse, priljubljene pri lokalnem prebivalstvu. Po vrnitvi domov smo s seboj prinesli različne prigrizke, da smo se lahko pogostili s prijatelji in se razveselili, spominjajoč se na razna potovanja. Toda zalog snekov je hitro zmanjkalo in kmalu smo jih pogrešali, saj domači supermarketi ne ponujajo široke izbire, izbira je pa tudi popolnoma drugačna.

Tako smo prišli na idejo - zakaj teh prigrizkov ne bi imeli vse leto v bližini in jih ob vsakem srečanju delili s prijatelji? Izziv smo sprejeli! Zdaj se je ta želja uresničila in z veseljem jo delimo z vami! Pridružite se ljubiteljem prigrizkov!

KONTAKT

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Ime:*

E-pošta:*

Vprašanje:*

Če imate kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte tudi na info@unisnacks.si in z veseljem vam bomo pomagali.

POGOSTA VPRAŠANJA

DOSTAVA

Ko na naši spletni strani oddate naročilo, obdelava naročila običajno traja 1-3 delovn dni. Nato naročilo prevzeme dostavljalec GLS ali DPD, ki praviloma dostavi paket naslednji delovni dan (od ponedeljka do petka). Za nas je prednostna naloga čimprejšnje pošiljanje vaših naročil.

STROŠKI DOSTAVE

Dostava je brezplačna po vsej Sloveniji pri nakupu nad 60 eur. Drugače pa stane le 3,90 eur.

SLEDENJE POŠILJKE

Na dan dostave, zjutraj Vam bo kurirska služba GLS poslala e-sporočilo (oziroma, če ste naročili SMS obvestilo), v katerem bodo pomembne informacije o dostavi. Številko oddanega paketa boste prejeli tako po e-pošti kot tudi v SMS, v primeru morebitnih težav z dostavo se vedno sklicujte na to številko.

Kurirska služba: GLS Telefon: +386 1 500 11 50* ali +386 1 500 11 90*

e-naslov: info@gls-slovenia.com

Na naslednji strani lahko svoj paket spremljate tudi po internetu (številko paketa vam bom poslali dan pred dostavo).

GLS iskalnik paketa

O GLS DOSTAVI

GLS Slovenija dostavlja na naslov, ki ga navedete ob naročilu - priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Naročenih izdelkov ne pošiljamo ob sobotah, nedeljah in praznikih. Rok dostave za vsa naročila je 1-2 dni, razen v izrednih okoliščinah. Izredne okoliščine vključujejo vremenske razmere, gneče zaradi velikega števila naročil v letnih časih in drugih okoliščin, ki lahko povzročijo zamude pri dostavi. Ne moremo vplivati na izredne razmere, vendar se v takih primerih trudimo, da stranke takoj obvestimo o morebitnih zamudah pri dostavi paketa.

GLS vas bo obveščal o poteku dostave. Vaših osebnih podatkov GLS ne bo uporabil za noben drugi namen razen za obveščanje o dostavi.

Ko bo vaš paket pripravljen, vam bo dostavna služba GLS poslala obvestilo prek SMS-a, da je paket pripravljen in bo prevzet istega dne, naslednji delovni dan pa bo dostavljen. V istem sporočilu boste prejeli številko paketa ter povezavo in geslo s pomočjo katerega lahko preverite stanje dostave na uradni spletni strani GLS www.gls-slovenia.com ali na telefonski številki 01 500 11 50 ali na info@gls-slovenia.com. Poleg SMS-a prejmete tudi e-pošto, ki vsebuje več podatkov o vašem paketu, med drugim tudi znesek, ki ga boste morali plačati pri prevzemu paketa (če ste izbrali plačilo po povzetju).

Povezava v sporočilu vam omogoča izbiro dostave po vaši želji. Spremenite lahko datum dostave ali naslov za dostavo. Paket lahko prevzamete (poštno ležeče) tudi v eni izmed 500 GLS Paketnih trgovin – pogodbenih poslovalnic (Petrol, OMV, 3DVA, Delo Prodaja,…).


OSEBNI PREVZEM

Trenutno ni na voljo. Delujemo kot spletna trgovina🌐.

NAČIN PLAČILA

S BANČNO KARTICO

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika (preusmeritev na varno plačilo).

Pri spletnem plačilu s kartico vam ni treba plačati dodatnih stroškov. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico.

PO PREDRAČUNU

Plačate preko spletne banke ali s plačilnim nalogom na banki ali pošti.

Navodila za plačilo predračuna prejmete takoj, ko ste oddali naročilo.


Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo bo odposlano po tem, ko prejmemo vaše nakazilo.


Podrobnosti o našem bančnem računu

SKB SI56 0317 0100 0624 808

Štihova ulica 13

Ljubljana 1000


Kot referenco vnesite ID naročila. V polju koda namena lahko izberete GDSV ali OTHR.

PO POVZETJU

Plačate poštarju ob prevzemu (gotovina ali kartica). 

Pri plačilu po povzetju vam ni treba plačati dodatnih stroškov. 

Svojim strankam zaupamo in upamo, da bo naročeno blago prejeto in plačano preko dostavne službe.🤗


S PayPal

Če izbereš plačilo prek sistema PayPal, boš na koncu postopka naročanja preusmerjen/-a neposredno v sistem PayPal.

Če si že uporabnik storitve PayPal, se lahko s svojimi uporabniškimi podatki prijaviš v svoj račun in opraviš plačilo. Če si nov uporabnik sistema PayPal, se lahko prijaviš kot gost ali odpreš račun in nato opraviš plačilo.